Rowena's RijsttafelProductcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.

Over ons

Ik, Rowena Wolsink ben geboren en opgegroeid in de Filipijnen, mijn ouders hebben me geleerd om respect te hebben voor voedsel, omdat het niet vanzelf sprekend is dat voedsel altijd voorradig is.

Hierbij stond centraal dat voedselverspilling geen optie was.

Ik begon vanaf mijn 7de levensjaar met het bereiden van ons eten dat begon met rijst koken tot het neerzetten van een hele maaltijd. Mijn ouders hadden al snel gezien dat koken voor mij weggelegd was en lieten dit dan ook vaak aan me over.

Onze welvaart was schaars en het was niet vanzelfsprekend dat we konden koken met ingrediënten die we lekker vonden, maar koken met de ingrediënten die we op dat moment tot onze beschikking hadden, daardoor was creatief zijn om toch iets lekker op tafel te zetten een pre. Dit (verplichte) improviseren heeft me gemaakt tot een kok die veel kan met voedsel, weet hoe ik met smaken kan spelen en de juiste kruiden kan gebruiken.

Nu ik in Nederland woon en zie dat de bevolking hier houdt van Aziatisch eten geeft me dat extra motivatie om zo veel mogelijk mensen te laten genieten en proeven van mijn creatieve kookkunsten.